WOONVERZEKERING COCOON FLEX

Met de brandverzekering van DVV verzekeringen haalt u een uitgebreide bescherming in huis. Of u nu huurt of eigenaar bent van een appartement of huis, met onze verzekering bent u zeker van ruime basiswaarborgen:

- schade door brand en aanverwante gevaren zoals blikseminslag of schade door kortsluiting
- schade door storm, hagel, sneeuw- en ijsdruk
- waterschade als bijvoorbeeld uw leidingen of dak lekken
- glasbreuk, ook bij zonnepanelen
- schade aan anderen door uw gebouw, bijvoorbeeld door afgewaaide dakpannen
- schade door overstroming
.
Vul uw basispakket aan met belangrijke waarborgen zoals de optie Engelse franchise, de optie Media, Diefstal of één van de vele andere...

Promo Brandverzekering
Huurder (appartement)


- Vergoedt de schade aan uw inboedel

- 14,50€/maand

- Dekt uw aansprakelijkheid tegenover uw huisbaas

- Kan volledig online worden afgesloten

Start uw aanvraag
Huurder


- Vergoedt de schade aan uw inboedel

- Dekt uw aansprakelijkheid tegenover uw huisbaas

- Voeg eenvoudig opties toe zoals diefstal


Start uw aanvraag
Eigenaar


- Vergoed de schade aan uw gebouw

- Vergoedt de schade aan uw inboedel

- Dekt uw aansprakelijkheid

- Modulaire formule volgens uw behoeften

Start uw aanvraag

Uitsluitingen en beperkingen

  • Schade aan reclameborden of andere voorwerpen die buiten liggen zoals speelgoed of trampolines betalen we niet terug. Daarvoor kan u de basiswaarborgen aanvullen met de keuzewaarborg Tuin.
  • Schade door water dat binnendringt via deuren, vensters, verluchtingsgaten of andere openingen in het gebouw betalen we niet terug.
  • Schade aan uw tuin of tuinaccessoires is niet gedekt. Daarvoor kan u de basisvoorwaarden uitbreiden met de Optie Tuin.
  • Schade veroorzaakt aan een derde tijdens de bouw of renovatie van uw gebouw is niet gedekt.
  • De diefstalverzekering is een optie. Gestolen goederen worden vergoed tot max. 12.907,50 euro per voorwerp. Juwelen zijn ook verzekerd (met beperkingen), maar diefstal van dieren is niet gedekt.

Franchise

  • Voor Cocoon Flex blijft een franchise van 265 euro ten laste van de verzekerde. Het bedrag wordt van de vergoeding afgetrokken. 
  • De vermelde limiet- en franchisebedragen zijn van 2020 en evolueren (met uitzondering van Rechtsbijstand) met de index van de consumptieprijzen.

Goed om te weten

  • *25% korting (overeenkomstig met 3 maanden gratis) op de 1ste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex of Cocoon Start geldig voor jongeren tot en met 35 jaar. Voor mensen ouder dan 36 jaar : 2 maanden cadeau + 10 betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex als u intekent tussen 16/05/2022 en 30/06/2022 inbegrepen. Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt. 
  • De woningverzekering Cocoon Flex wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Ga voor meer informatie langs in één van onze kantoren of bekijk:
  • Kennisname van deze documenten is verplicht vóór u het contract ondertekent.

Cocoon Flex is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE98 7995 5012 5293, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.