Wat is een uitvaartverzekering?

Deze verzekering dekt de kosten van uw uitvaart en de kosten die verbonden zijn aan uw overlijden. Met een uitvaartverzekering zorgt u voor financiële gemoedsrust voor uw nabestaanden. 
– Uitvaart+ is een levenslange overlijdensverzekering. Bij uw overlijden wordt het verzekerde bedrag aan uw begunstigde(n) gestort.
– U kiest de begunstigde(n) en het verzekerde kapitaal (van 2.500 tot 15.000 euro).
– U betaalt de premie gespreid over min. 5 jaar en max. 20 jaar. U kiest zelf of u maandelijks, driemaandelijks of halfjaarlijks stort.
– U krijgt onder bepaalde voorwaarden 30% van de gestorte premies terug als belastingvoordeel. De gebruikelijke regels in verband met successie zijn van toepassing. Vraag meer info bij uw DVV-consulent. 
– U kan een verzekering Uitvaart+ nemen vanaf 18 jaar tot 70 jaar. 
– U kan intekenen zonder medische acceptatie.


Doe hier je aanvraag

Persoonlijke gegevens

Formule

Formule

Administratie

Administratie

Kortingen

Kortingen

  • Persoonlijke gegevens
  • Formule
  • Administratie
  • Kortingen

Personalia

Naam

Voornaam

Emailadres

Telefoonnummer

Geboortedatum

Straat

Nummer

Bus

Postcode

Gemeente

Formule

Gewenst kapitaal overlijden?

Administratie

Betalingsopties

Begindatum van de verzekering

Kortingen

Pas volgende kortingen toe:

Actiecode

Ik heb het privacycharter gelezen en ga hiermee akkoord


Goed om te weten
Uitvaart+ is een levenslange overlijdensverzekering van tak 21 met maximaal 6% instapkosten, afgesloten voor een levenslange duurtijd met een minimum van 10 jaar in geval van pensioensparen. Bekijk voor informatie over de limieten, risico’s en uitsluitingen de voorwaarden, de informatiefiche en commerciële fiche of ga langs in één van onze kantoren. Het is belangrijk deze documenten door te nemen voor een contract te ondertekenen. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.