Vraag in minder dan 1 minuut een vergelijkende offerte aan voor je huidige BA auto. Wens je een uitgebreide offerte voor een nieuw aan te kopen wagen of een overname met omnium kan je hier een offerte aanvragen.

Jouw nummerplaat wordt enkel gebruikt om de technische gegevens van je wagen op te vragen, zodat je een verzekeringsaanbod op maat krijgt. Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden. Door te klikken op “Verstuur offerte” ga je hiermee akkoord.

De ingevoerde gegevens worden opgenomen in de bestanden van Groep LB Verzekeringen, verzekeringsconsulent van DVV erkend onder het nummer FSMA: 113186 cA, Leuvenselaan 293A, 3300 Tienen BE 0546.855.316. Deze gegevens zullen enkel worden gebruikt in het kader van deze aanvraag. (Privacycharter DVV)

(1) Indien je aangeeft dat Groep LB Verzekeringen je op de hoogte mag houden van interessante aanbiedingen dan worden je naam, voornaam, e-mail hiertoe opgenomen in de bestanden van Groep LB Verzekeringen BVBA. Bij een communicatie via e-mail kun je telkens in de e-mail aangeven dat je niet langer aanbiedingen wenst te ontvangen.

Meer info (algemene voorwaarden, commerciële fiches, …) via www.dvv.be