Uw autoverzekering op maat: nu 3 maanden gratis*

Vraag in minder dan 1 minuut een vergelijkende offerte aan voor je huidige autoverzekering. Wens je een uitgebreide offerte voor een nieuw aan te kopen wagen kan je hier een offerte aanvragen.

Jouw nummerplaat wordt enkel gebruikt om de technische gegevens van je wagen op te vragen, zodat je een verzekeringsaanbod op maat krijgt. Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden. Door te klikken op “Verstuur offerte” ga je hiermee akkoord.

De ingevoerde gegevens worden opgenomen in de bestanden van Groep LB Verzekeringen, verzekeringsconsulent van DVV erkend onder het nummer FSMA: 113186 cA, Leuvenselaan 293A, 3300 Tienen BE 0546.855.316. Deze gegevens zullen enkel worden gebruikt in het kader van deze aanvraag. (Privacycharter DVV)

(1) Indien je aangeeft dat Groep LB Verzekeringen je op de hoogte mag houden van interessante aanbiedingen dan worden je naam, voornaam, e-mail hiertoe opgenomen in de bestanden van Groep LB Verzekeringen BVBA. Bij een communicatie via e-mail kun je telkens in de e-mail aangeven dat je niet langer aanbiedingen wenst te ontvangen.

Meer info (algemene voorwaarden, commerciële fiches, …) via www.dvv.be

Raadpleeg voor de franchise, gedekte goederen, beperkingen en uitsluitingen van de dekking, contactgegevens van de klachtendienst enz. uw DVV-consulent of kijk op:
– Burgerlijke Aansprakelijkheidalgemene voorwaarden, de commerciële fiche en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (IPID)
– Mini Omnium en Full Omnium: algemene voorwaarden, de commerciële fiche en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (IPID)
– Kennisname van deze documenten is verplicht vóór de ondertekening van het contract.

*3 maanden gratis + 9 betalend op de 1e jaarpremie van een nieuwe autoverzekering bij intekening tussen 14/09 en 13/12/2020 inbegrepen. Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van een nieuw contract voor een autoverzekering (burgerlijke aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook Bijstand, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout heeft gehad. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico. Als je niet wil intekenen op de autoverzekering, informeren wij je dat je niet kan genieten van de gratis waarborgen.