Wij beseffen ten volle uw ongerustheid in verband met de actualiteit van de voorbije dagen en met de gevolgen ervan. In deze moeilijke omstandigheden willen wij u ervan verzekeren dat wij u zo goed mogelijk zullen blijven ondersteunen. Uw veiligheid en die van onze medewerkers blijft voor ons prioritair. Daarom hebben wij dan ook voorzorgsmaatregelen getroffen zodat u continu op ons kan rekenen voor advies, terwijl wij tegelijkertijd de verspreiding van het Covid-19-virus tegengaan.

Hoe kan u ons bereiken?

Wij vragen u ons bij voorkeur telefonisch te contacteren. Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tijdens de gebruikelijke openingsuren. Uiteraard blijven de bijstandsnummers van de centrale diensten van DVV Verzekeringen, die vermeld staan in uw polissen (zoals DVV Assistance), volledig operationeel. Wenst u toch naar ons kantoor te komen, verzoeken wij u vooraf telefonisch een afspraak te maken.

U kan ook uw polissen en gegevens online raadplegen en een schadeaangifte indienen via uw persoonlijke klantenzone op https://my.dvv.be. Die site is volledig beveiligd en heel gemakkelijk toegankelijk, zelfs bij een eerste bezoek.

Die maatregelen zullen worden aangepast in functie van de evolutie van de actualiteit. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.dvv.be.

Ongeacht de manier waarop u contact met ons opneemt, stellen wij alles in het werk om u te helpen, omdat uw tevredenheid voor ons een prioriteit is.

Vriendelijke groeten
Emanuel, David, Ludo, Maria, Charlotte en Sam