Motorverzekering

De motorverzekering BA verzekert je aansprakelijkheid. Dat betekent dat als je een ongeval in fout veroorzaakt, wij in jouw plaats zowel de lichamelijke als de materiële schade aan anderen vergoeden. In België is een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid verplicht, ook voor motoren: zo ben je als bestuurder beschermd tegen de financiële gevolgen als je zelf een ongeval veroorzaakt. Wist je trouwens dat je recht hebt op een mooie korting bij beperkt sturen? Dat betekent dat je minder betaalt voor de premie van je motorfiets als ook je wagen bij DVV verzekerd is. Heb je een firmawagen? Ook dan kunnen wij u extra pakketvoordeel toestaan zodat u minder betaalt voor uw motorverzekering!

Doe hieronder uw offerte aanvraag:

Uw persoonlijke gegevens

Gegevens moto

De ingevoerde gegevens worden opgenomen in de bestanden van Groep LB Verzekeringen, verzekeringsconsulent van DVV erkend onder het nummer FSMA: 113186 cA, Leuvenselaan 293A, 3300 Tienen BE 0546.855.316. Deze gegevens zullen enkel worden gebruikt in het kader van deze aanvraag. (Privacycharter DVV)

(1) Indien je aangeeft dat Groep LB Verzekeringen je op de hoogte mag houden van interessante aanbiedingen dan worden je naam, voornaam, e-mail, straat, nummer, bus, postcode en woonplaats hiertoe opgenomen in de bestanden van Groep LB Verzekeringen BVBA. Bij een communicatie via e-mail kun je telkens in de e-mail aangeven dat je niet langer aanbiedingen wenst te ontvangen.

Meer info (algemene voorwaarden, commerciële fiches, …) via www.dvv.be