Offerte

Start hieronder je simulatieaanvraag voor een brandverzekering Cocoon Start / Flex voor huurders.

Persoonlijke gegevens

Gegevens Appartement

DVV verzekeringen verwerkt uw persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens, de doeleinden van de verwerking en het uitoefenen van uw rechten vindt u terug in het Privacycharter.

(1) Als u de Optie Engelse franchise kiest, betaalt u geen franchise als de schade meer bedraagt dan het franchisebedrag (265 euro), exclusief de onrechtstreekse verliezen. Bijvoorbeeld: u hebt 750 euro schade. In dat geval wordt u vanaf de eerste eurocent vergoed dankzij de Optie Engelse franchise. Hebt u maar 120 euro schade? Dan kan u niet rekenen op tussenkomst.
(2) Stel dat u in een moment van onoplettendheid koffie morst op het toetsenbord van uw laptop… Of dat de tv van uw kotstudent per ongeluk op de grond belandt. Vaak is de schade zo groot dat u een nieuw toestel moet kopen.
(3) De Optie Diefstal komt tussen voor de volgende schade: schade aan inboedel door diefstal of inbraak, diefstal van inboedel (tot 10.000 euro per voorwerp), diefstal van tuinmeubelen en barbecues buiten het gebouw tot 2.500 euro, diefstal van juwelen (tot 10.000 euro), diefstal van waarden tot 2.500 euro, diefstal met inbraak van inboedel die tijdelijk verplaatst is naar een ander gebouw, bijvoorbeeld spullen die u meeneemt op reis en die uit uw vakantiewoning of hotelkamer gestolen worden tot 7.500 euro.
(4) U en medehuurders die vermeld staan in het huurcontract zijn verzekerd tegen een geschil met de eigenaar (tot 7.500 euro), lichamelijke schade van iedereen die u helpt verhuizen (tot 2.500 euro) of als u uw werk verliest (financiële hulp van 1.000 euro om uw huur te betalen).
(6) Uw auto, motor van meer dan 50 cc, caravan, aanhangwagen en plezierboot zijn gedekt (tot 15.000 euro*) als ze beschadigd zijn door brand, blikseminslag, storm enz.
(7) Met deze optie vergoeden we uw bijkomende verliezen, kosten en nadelen na een schadegeval zonder dat u die kosten moeten bewijzen. Uw schadevergoeding wordt dan met 10% verhoogd (na aftrek vrijstelling), met een maximum van 12.000 euro.